O nama

„Ako nekoga želite da ubedite u nešto, ne računajte na njegov intelekt, već na njegov interes“
B.FranklinDirektor CQA i vođa realizacije projekta je dipl.mat. Slavoljub Petrović. Učesnik je svih većih seminara posvećenih sistemu kvaliteta, član Uređivačkog kolegijuma i stalni saradnik časopisa Kvalitet.

U metodama rada koriste se iskustva u praktičnom radu "Avala-ade" koju je S. Petrović kao Pomoćnik generalnog direktora za kvalitet samostalno doveo do sertifikata 1996. godine kao trinaestu organizaciju koja je dobila sertifikat ISO 9001 u tadašnjoj Jugoslaviji.

Stečena iskustva S. Petrović uspešno primenjuje u firmama u kojima je vođa projekta uvođenja sistema kvaliteta i reorganizacije organizacione strukture i merenja učinka zaposlenih.

Svi konsultanti preduzeća imaju najmanje trogodišnje iskustvo na rukovodećim poslovima u privredi.

U pojedinim slučajevima (kod specifičnih zahteva) CQA angažuje spoljne saradnike koji takođe moraju imati iskustvo iz tražene oblasti i neophodno iskustvo u organizaciji posla – iskustvo na rukovodećim poslovima u privredi.

Pored konsaltinga CQA organizuje i pojedinačnu obuku rukovodioca i zaposlenih iz različitih oblasti. Seminari se mogu kreirati u skladu sa vašim potrebama. Ukoliko ste zainteresovani za realizaciju obuke iz oblasti koja nije navedena u listi seminara JAVITE NAM SE DA ZAJEDNO KREIRAMO SEMINAR U SKLADU SA VAŠIM POTREBAMA


Web design by: Tipping Point